• MAVI
    tjestenine
    • · Tjestenina sa jajima
    • · Tjestenina bez jaja
    • · Tjestenina sa povrćem
    Preko 20 godina zajedno
  • MAKARONI / REZANCI / TARANA / FIDELINI / JUFKE
    MAVI TJESTENINA
    Savršenstvo svakoga zalogaja.
    Već više od 20 godina proizvodimo tjesteninu najboljeg ukusa.

TJESTENINA SA JAJIMA

Svježa jaja s vlastite farme

TJESTENINA BEZ JAJA

Sadrži ß karoten

TJESTENINA SA POVRĆEM

Kvaliteta iz prirode

Dobrodošli u Mavi

Najkompletnija ponuda tjestenine

Poduzeće Mavi d.o.o. osnovano je davne 1987. godine kao dopunska djelatnost proizvodnji konzumnih jaja i kao samostalni obrt. S početnom proizvodnjom od 10 kg/h i uz kontinuiran rast poduzeće 1998. godine se objedinjuje zajedno s proizvodnjom konzumnih jaja i trgovinama u svom vlasništvu prelazi u kompleks pod nazivom MAVI d.o.o. Zahvaljujući stalnom rastu i kvalitetu koji su pepoznali mnogi naši kupci poduzeće Mavi d.o.o. je izraslo u prepoznatljivu firmu na širem području cijele Bosne i Hercegovine Dokaz toga je i mjesečna proizvodnja od cca 30 tona mjesečno i skorašnje instaliranje linije za proizvodnju špageta čime će se objediniti naš proizvodni asortiman.

welcome

Prodajna mjesta

Mavi proizvodi

Najbolji izbor za svačije nepce

Domaće pečene jufke

Jufke

Domaće pečene jufke

Jufke

Brašno TIP 500, voda, sol. Čuvati na suhom mjestu od 4 do 8. Proizvedeno po HACCP. Bez aditiva i konzervansa


Tarana s povrćem

Tjestenina sa jajima · Juhe/supe

Tarana s povrćem

Tjestenina sa jajima · Juhe/supe

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.



Rezanci široki

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Rezanci široki

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.



Rezanci sa špinatom

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Rezanci sa špinatom

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, sušeni špinat, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.