• MAVI
    tjestenine
    • · Tjestenina sa jajima
    • · Tjestenina bez jaja
    • · Tjestenina sa povrćem
    Preko 20 godina zajedno
  • MAKARONI / REZANCI / TARANA / FIDELINI / JUFKE
    MAVI TJESTENINA
    Savršenstvo svakoga zalogaja.
    Već više od 20 godina proizvodimo tjesteninu najboljeg ukusa.

TJESTENINA SA JAJIMA

Svježa jaja s vlastite farme

TJESTENINA BEZ JAJA

Sadrži ß karoten

TJESTENINA SA POVRĆEM

Kvaliteta iz prirode

Dobrodošli u Mavi

Najkompletnija ponuda tjestenine

Poduzeće Mavi d.o.o. osnovano je davne 1987. godine kao dopunska djelatnost proizvodnji konzumnih jaja i kao samostalni obrt. S početnom proizvodnjom od 10 kg/h i uz kontinuiran rast poduzeće 1998. godine se objedinjuje zajedno s proizvodnjom konzumnih jaja i trgovinama u svom vlasništvu prelazi u kompleks pod nazivom MAVI d.o.o. Zahvaljujući stalnom rastu i kvalitetu koji su pepoznali mnogi naši kupci poduzeće Mavi d.o.o. je izraslo u prepoznatljivu firmu na širem području cijele Bosne i Hercegovine Dokaz toga je i mjesečna proizvodnja od cca 30 tona mjesečno i skorašnje instaliranje linije za proizvodnju špageta čime će se objediniti naš proizvodni asortiman.

welcome

Prodajna mjesta

Mavi proizvodi

Najbolji izbor za svačije nepce

Makaroni sitni

Tjestenina sa jajima · Makaroni

Makaroni sitni

Tjestenina sa jajima · Makaroni

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.



Svježe lazanje

Jufke

Svježe lazanje

Jufke

Brašno TIP 400, voda, sol, 20% svježa jaja. Čuvati na suhom mjestu od 4 do 8. Proizvedeno po HACCP. Bez aditiva i konzervansa


Tarana kisela

Tjestenina sa jajima · Juhe/supe

Tarana kisela

Tjestenina sa jajima · Juhe/supe

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, paradajz sos, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.



Rezanci čipkasti

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Rezanci čipkasti

Tjestenina sa jajima · Rezanci

Pšenična krupica Tip 400, svježa jaja s vlastite farme koka, voda. Vlažnost do 13,5%. Stupanj kiselosti do 3,2%.